6 - 7 november Amersfoort

Phon.o (DE)

(50 Weapons / Monkeytown Records) Onrust zelfe legde zijn eerst platen met Apparat

De man met een punt in z'n naam startte ooit met platen leggen samen met Apparat in de jaren 90 op het platteland in Oost-Duitsland. Phon.o verhuisde van het platteland naar een schoenendoos in Berlijn waar hij zelft begon met produceren. Eerste releases volgden snel op 'Cytrax', Kit Claytons techno label.

Phon.o is al heel wat jaren in de weer en neemt van al zijn muzikaleuitstapjes invloeden mee voor zijn eigen producties. Hij sloot zich bijvoorbeeld aan bij de gang 'Shitkatapult' van beuker T.raumschmiere. In 2005 releasde Phon.o als het project The Bareback Show een 100-locked grooves EP op Compact, van eurocrunk tot techno, booty hiphop, dancehall en grime alles zit hierin. Chris De Luca en Phon.o bundelden hun krachten ook als het duo CLP, dit resulteerde in de EP 'Ready Or Not' op Boysnoize Rec. en werd geremixed door o.a. Diplo.

Phon.o is overal, raakte ieder genre aan en maakte remixes voor Modeselektor, Boys Noize, Schlachthofbronx en Robot Koch. Na een intensieve studiosessie kwam Phon.o in 2012 vernieuwd terug met zijn album 'Black Boulder' op Modeselektor's label 50Weapons / Monkeytown. Nu, 2015 is Phon.o weer op de radar met zijn vers gereleasde EP 'Velvet Rag'.

Clark (UK)

Nathan Fake (UK)

Pional DJ-set (ES)

Letherette (UK)

Phon.o (DE)

Gajek (DE)

Dollkraut

Elias Mazian

Sofie Letitre (NL)

David Douglas (NL)

MAASK (NL)

Yakumo Orchestra (NL)

OIJ (NL)

Feiertag (NL)

Scott Franka

Qbical live

Thud Hola